Rólunk


 

 

 

Az Euromagnet Hungary Kft. fő célja a magas minőségű termékek gyártása forgalmazása a mágnesipar területénfellelhető termékekkel. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállakozás (Cégeinket megtalálhatja : Szlovákiában, Romániában, Szerbiában) törekvése a különböző igények kielégítésére akár egyedi tervezésű ésgyártású mágnesek beszerzésére is lehetőséget kínál vásárlóinak. A neodímium, ferrit, AlNiCo, szamárium mágnesek széles választékában megtalálhatók a korong és golyó mágnesek, a hasáb és gyűrű mágnesek, valamint a különleges formák is, mint a patkó és a furatos, vagy akár süllyesztett furattal rendelkező hasáb és gyűrű mágnesek, illetve az egyedi rendelésre készülő szegmens mágnesek is.

A cégvezetés közel 20 éve foglalkozik mágnesekkel, mágneses rendszerekkel, szerszámokkal és kiegészítő eszközökkel. A mágnesek forgalmazásán túl a másik fő irányvonal a mágneses vaskiválasztó berendezések tervezése és gyártása, mely rendszerek térhódítása egyre jelentősebb a mezőgazdaság, az élelmiszer, a feldolgozó és egyéb gyártó iparágak területén. A minőségbiztosítás szempontjából igen jelentős fejlődést lehet elérni a rendszerek beépítésével, melyek a mágnesezhető fémszennyeződéseket akár mikronos méreteben is megbízhatóan kiválasztják és szeparálják a termékektől. Manuális és Öntisztító berendezések tervezésére is lehetőség van, a fémkiválasztók burkolata rozsdamentes acél, így a folyékony anyagok esetén sem kell tartani a készülék rozsdásodásától.

Saját tervezésű és gyártású termékeink között megtalálhatók a manuális kezelésű és a teljesen automatizált berendezések is. A cég jelentős figyelmet fordít a fiatalabb generáció oktatására is, kínálatában rengeteg különböző típusú, fajtájú mágneses fizikai kísérleti kellék és szett is megtalálható.

Cégcsoportunk támogatja az oktatást, kultúrális rendezvényeket, továbbá karítatív tevékenységben is részt vettünk Magyarországon, Romániában és Szerbiában egyaránt.